Gerçekten ÇOK ÇOK güzeldi. Reading slumptan çıkmak için şu sıralar webtoon okumaya yöneldim ama bu gidişle kitap okumayı bırakıp tamamen webtoon okuyacağım sanırım. Neye elimi atsam anında ilgimi çekiyor ve bayılıyorum. Bu da elbette onlardan biriydi.
Penelope'ye gerçekten üzüldüm. Kötü karakter olduğu söylense de aslında kötü değil, sadece sürekli olarak haksızlığa uğramış ve aşağılanmış. Hem de kendi ailesi tarafından, her ne kadar üvey olsalar da. Kötü muamele görmeye de aslında devam ediyor ama onun yerine geçen ana karakterimiz sayesinde daha iyi bir kadere sahip olacak gibi.
Erkek karakterleri pek anlayamadım, daha doğrusu Penelope'nin abilerini. Kıza bir iyi bir kötü davranıyorlar. Bir ara hiç umursamazken bir şey oluyor ve çok endişeleniyorlar falan... Biraz bipolarlık var gibi sezdim :D.
Ama yine de kıza o kadar soğuk davrandıktan sonra onun için endişelenmeleri, yardım etmeye çalışmaları hoşuma gitti heh :>.
Veliaht prens zaten direkt manyak. Öyle bir karakter olduğunu hiç bilmiyordum. Penelope'yle ilk karşılaşmaları pek hoş olmadı ama onun ana erkek olduğunu duymuştum. Bakalım ilişkileri nasıl ilerleyecek ^_^.
Winter (marki olan beyimiz) daha ilk sahnesinde gösterdiği nezaketle kalbimi biraz çaldı ama daha ilk ciltteyiz, sonrasında neler olacağı hiiçç belli olmaz. Her türlü ana erkek o değil zaten (▔﹏▔).
Sonraki ciltte yeni bir erkek karakter geliyor, Penelope'nin söylediği şeyler sebebiyle de bayağı ilgimi çekti.
Gidin, okuyun. Ben arkanızdayım. İlgi çekici, eğlenceli, muhtemelen zamanla romantizm de eklenecek... E daha ne olsun?