2025 15. kitabı
Yorumum (Spoiler Yok) Yorumumu ne zaman paylaşırım bilmiyorum ama şuan kitabı bitireli 2 saat oldu ve ağlayarak bunları yazıyorum.. Hislerimi tazeyken yazmak istedim. Kitap arkasında enkaz bıraktı gibi hissediyorum. 89 sayısını artık görmek bile istemiyorum. Diğer iki kitapta ilişki olarak hep inişli çıkışlı ilerliyordu ama bu kitapta, 89. Bölüme kadar, her şey mükemmeldi, her şey.. O kadar keyifle okudum ki o 575 sayfayı.. Ama son 100 sayfa öyle tokat gibi çarptı ki ve ben son 100 sayfayı, 676 sayfalık kitabı okumuşum gibi hissediyorum. Sanki o her şeyin mükemmel olduğu 575 sayfa hiç yokmuş gibi.. Hislerim bu yönde kitaba dair, doğru anlatabilmişimdir umarım.. Güzel olan ve yükseldiğim yerlerden bahsetmek istemiyorum, içimden gelmiyor şuan.. Sanki hiç biri yaşanmamış gibi geliyor çünkü.. Malum bölümde yaşanacakları tahmin etmeye çalıştım hep ve bir tahminim doğru çıktı ama tabi ki asla bu kadar yoğun olacağını beklemiyordum, her sayfada acı çektiğimi hissettim, üzerime inanılmaz bir ağırlık çöktü ve sürekli durup durup nefes alma ihtiyacı hissettim. Özellikle başlarda midem bulandı, gerçekten kusmak istedim. İğrenç bir şey yaşandığından ziyade hislerimin yoğunluğundan.. Gerçekten boğuluyormuşum gibi bir histi.. İçimde bir boşluk açıldı.. Sanki biri elini göğsüme soktu ve kalbimi sıktı.. Tam olarak böyle hissediyorum ve bu hislerim asla soyut bir his değil.. Devamında olacakları merak ediyorum ama sıradaki kitapta daha fazla acı çekermişiz gibi de hissediyorum Gerçekten şuan, serinin son kitabının son satırlarını okumak ve mutlu son hissiyatıyla seriye veda etmek istiyorum. Hemen sonlansın çünkü acı çektiriyorlar.. Ay çok üzgünüm ya şuan, gözyaşları içinde yazıyorum ve kendime kızgınım bunları hissettiğim için, of.. Normalde yaşanan olay, puan kırma sebebi olabilir ama kırmayacağım.. Çünkü gerçeklerin öyle olmadığını biliyorum, eminim buna yani yoksa devam edemem.. Her duyguyu hissettiğim için 10/10 aslında.. Ama daha fazlasıymış gibi.. O yüzden puan vermedim İlk kez bu şekilde yoğun duygular hissettim ve unutmayacağım.. Ayrıca kimse bana, bu kitabın kurgu olduğuna inandıramaz.. Onlar gerçek..
Maça Kızı 8 - 3. KitapDilara Pamuk · Artemis Yayınları · 2024879 okunma