2025 27. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2025 23:51
MAHKUM-FREIDA McFADDEN,288 sayfa Yazardan yine nefes nefese okunan bir roman daha.Son kitabı ile noktayı koyuyor yazar.Hizmetçi serisi,Sakın Yalan Söyleme,D koğuşu ve Mahkum ile tüm kitaplarını okuyup bitirdim.Müthiş bir kurgu,sürprizler,hiç tahmin edilemeyen olaylar ve ters köşe bir final…Son sayfaya kadar sürekli acaba?Yine mi?sorularını çok sordum kendime.Hele o son satırlar aklıma bir deyimi getirdi ama söylemek istemiyorum ki spoi olur.Uzun süre etkisinden çıkılamayacak bir kitap bence…Aklıma takılan bir soru kaldı Kötülük genlerde mi geliyor acaba?️ Kitapta yüksek güvenlikli bir hapishanede yeni bir işe başlayan bir hemşirenin hikayesini okuyoruz. On bir yıl önce ile günümüz arasında gidip geliyoruz.On bir yıl önce çok korkunç bir olay olmuştu ve gün yüzüne çıkmak üzereydi.Çünkü biri size gerçekten ulaşmak istiyorsa bir yolunu bulurdu… Brooke Sullivan eski erkek arkadaşı Shane’in tutulduğu çok yüksek güvenlikli hapishanede hemşire olarak işe başlar.On bir yıl önce yaşanan korkunç bir olay sonrası Brooke,Shane’in tutuklanmasını sağlayan bir tanıklık yapmış ve o yıldan beri doğduğu şehire dönmemiştir.Anne/babasının bir kazada ölmesi nedeniyle geri dönmüş başka yerde iş bulamadığından bu hapishanede mecburen çalışmak zorunda kalmıştır.Ama unutmaması gereken kurallar vardır; -kişisel hiçbir bilgi paylaşmayacak,onlara nerede yaşadığını söylemeyecekonlara hayatıyla ilgili tek kelime etmeyecek ve masasına fotoğraf koymayacaktır… ️ Brooke farkında olmadan bu kuralları çiğnemişti bile…Cezaevi yönetimi Brooke ile Shane arasında geçmişte olanlarla ve aralarında nasıl bir ilişki olduğu konusunda hiç bir şeyden haberleri yoktu.Ama Brooke biliyordu.Ve asla unutmamıştı ve unutmayacaktı… Geçmişin sırlarını gömüldüğü yerden çıkarmaya kararlıydı ama bunun sonuçlarına gerçekten hazır mıydı?
MahkûmFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20242,656 okunma
2.302 Gösterim