İskoç Onuru
Evlilikten kaçmak için deli taklidi yapan Leydi Lindsey ile istemediği bir evliliğin eşiğinde olan Lord Rob aralarında yaşanan tüm talihsizliklere rağmen aşık olurlarsa..
Lindsey akıllı bir kızdır ama ailesine ve etrafındakilere karşı deli taklidi yapar evlilikten uzak durmak için.. Ama gelgörelim onu, evliliğin önünde deliliği bile engel durduramaz. Çünkü kralın emri kesindir. Kral, Rob'un kardeşi ile Lindsey'in bir yıl süre ile nişanlı kalmalarını istiyordur.
Lindsey istemeye istemeye gönülsüz, yanına deliliğini de alarak düşman ailenin kalesine gider. Sözüm ona, onları canından bezdirecektir. Ama bilmediği bir şey vardır. O da nişanlısının abisine gönlünü kaptıracağı.. Benden söylemesi..
###
Kitaptaki olay örgüsünün incellikle kurgulandığını düşünüyorum. Entrikalar, tesadüfler, karşılaşmalar, gizemli haller, yanlış anlamalar, her an her şey olabilir gibi.. Okurun ilgisini canlı tutacak iniş ve çıkışlar var kitapta..
Benim okurken aklıma takılan.. Yasak bir ilişki olacağını düşünmüştüm ilk başta. "Ne yani Lindsey aşık ola ola evli bir adama mı aşık oldun?" demiştim ki neyseki yazar ters köşe yapmış.
Son olarak hatırlatmak isterim.
~Kitap, küçükler için uygun değildir. ~