2. Kitaba inceleme atmayı unutmusum biseyler yazim dedim
2025 9. kitabı
Seriyi baştan okumaya başlamış biri olduğumu göz önünde bulunduralım. < ilk 3 kitaptan en haf bulduğum eleman bu kitaptaki hadesti. Biraz gereksiz mallığından ortaya çıkan bi gerginlik vardı, bu biraz varoluşundan beri adamakıllı çiftleşememiş nadir bi tanrı gerginliği olduğunu düşünmeme sebep oluyo, ALAKASI YOK BİLİYORUM, SADECE BÖYLE DÜŞÜNMEK KOMİK HİSSETTİRİYOR, O YÜZDEN BÖYLE DÜŞÜNECEĞİM. (aslında herif genel olarak sosyal ilişkilerden soyutlanmış biraz bu, bu durumu yaratıyor bir de ölüler tanrısı sertliği ve yalnızlığı, aynı zamanda derinliği yansıtılmaya çalışılmış, bununda farkındayım, bunlar iyi şeyler ama bu yönden düşününce de aklıma daha kötü tarzda komik benzetmeler geliyor) Kadın karakter olarak ise renkliydi, tatlıydı. Detaylandırılmaya çalışılmıştı ilk kitaba göre ama az havadaydı da, yani ben genç bir kadın olarak düşündüğümde daha okeydi, kesinlikle orta yaşlı bi kadın gibi değildi bence carol. Kurgu baştan sona zaten bayaaaa iyiydi, mutlu sonu bulma yolları tartışılmaz iyiydi. Final son sayfa az bi buruk bıraktı ama çok tatlı bi burukluktu. Tavsiye ederim, serinin kalan tamamı gibi.
Duygu ve Düşünce
Bahar TanrıçasıP. C. Cast · Pegasus Yayıncılık · 20111,023 okunma