medusa'nın ölü kumları 2.
2025 9. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2025 00:42
Günaydın, tünaydın, iyi akşamlar veya iyi geceler... Bir önceki okuduğum kitap muazzamdı. Bende kendime dedim ki ya aynı değerde bir kitap okur, okuma yolculuğuma rahat rahat devam ederim; ya da o kitaptan düşük bir kitap okur, reading slump'a girerim. Ne oldu dersiniz? Bu kitabı kusarak okudum. Öncelikle kitap güzeldi, kitaba vereceğim puan 7-8/10 olurdu büyük ihtimalle FAKAT aşırı sıkılarak okudum. Bir önceki kitabın yanında puf kaldı yani. Arkadaşlar her karakter mi yapmacık gelir bir insana ya? Bir önceki kitap yılın favorilerine girmişti ama bu kitapta herkes aşırı yapmacık geldi. Itır hakkında ağzımı bile açmak istemiyorum çünkü ben Elzem olsam Itır'ı bir saniye bile düşünmeden cami avlusuna bırakır topuklarımı popoma vura vura kaçardım. Belliydi Itır'ın böyle yapacağı. Nefret ediyorum ya neefffrettttttt!!!!!! Kitabı beğenmedim. Kitap ve karakterler değil de ben değişmiş olabilir miyim? Hiç bilmiyorum. Medusa’nın Ölü Kumları 2Medusa’nın Ölü Kumları 2 Maral AtmacaMaral Atmaca
Medusa’nın Ölü Kumları 2Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 20241,429 okunma
bence bizim okuma ne denir aklıma gelmedi ama değerimiz artmış okurken valla utançtan kitabı kapadım ve ara vererek okudum elzem aşırı utanç verici hareketler yapıyordu ve ve ve savcıyı asla sevemedim aptal kadın demesinede aşırı yükseldim sanki kadınları aşağılamak için söylenmiş gibi hissettirdi
kesinlikle. bu serinin ilk kitabı çok güzel gelmişti bana, ilerledikçe güzelleşmişti fakat 2. kitap çok kötüydü. çok utandım ve sinirlenerek okudum.
1 yanıtı göster