2025 11. kitabı
Yıl 1957. Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği uzaya ilk uydusunu gönderiyor. Hayali uzayın derinliklerinde yıldızlara ulaşmak olan delikanlı sevgili arkadaşlarıyla ilk Türk roketini yapmak için kolları sıvıyor. Ve: Karınca gibi bağlı, Arı gibi çalışkan, Kartla gibi cesur, Bandırma Roket Kulübü: BUM karşınızda… Yaptıkları başarılı roketle dünya çapındaki yarışmaya katılmayı başaran gençler Türklerin uzay maceralarında birkaç basamak eklemeyi başarıyor. 1960’lı yılların politik ve çalkantılı zemini ve günümüzde de rahatlıkla gözlemleyebileceğimiz iltimas ve torpili oldukça başarılı anlatmış sevgili yazarımız. Yaşamöyküsel eserleri okumayı seven herkesin keyifle okuyabileceği bir eser. Çocukların hayal dünyalarını da zenginleştirip onlara umut aşılamak için de şüphesiz faydalı bir eser. 🩵Hiç dönüp bakmayın. Güneşi arkanıza alırsanız sadece gölge görürsünüz, güneşe doğru dönerseniz gölgeler arkanızda kalır. Bırakın arkanızda kalsın gölgeler. #gkyzktpasu #iyikikitaplarvar #okudumbitti #ahmetşerifizgören
Bandırma Roket KulübüAhmet Şerif İzgören · Elma Yayınevi · 2020318 okunma