2025 9. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2025 11:20
Inhumans ile takılan Ulysses’in bir yeteneği var, o da geleceği görmek. Bu Inhuman'ın geleceği görme yeteneğini kullanarak suçları gerçekleşmeden durdurmayı düşünen Captain Marvel ile bu durumun etik olmadığını düşünen Stark arasında bir savaş başlıyor. Dediğim gibi Captain Marvel vahiyde görünen kötü sonuçlar yaşanmadan olayın kaynağına sorgusuz sualsiz müdahale etmeyi istiyor. Peki Stark’ı Captain Marvel’e karşı gelmeye ne mi itti? Şöyle açıklayayım; Ulysses, Thanos’un dünyaya geldiğini gördü. Bu görü sebebiyle Süper kahramanlar olay yerine gittiğinde deli titanla savaş başladı bunun sonucunda Rhodey öldü. Ardından Hulk’ın kendini kaybedip şehrin altını üstüne kattığı bir görü sonucunda Hawkeye Hulk’u öldürdü. Son olarakta Miles’ın kollarında Captain Amerika’yı gördüğü zaman Captain Marvel Spider man’ı tutuklamaya karar verdi ve büyük savaş burada patlak verdi. Adalet terazisinin iki tarafında da bulunup haklı ve haksız tarafı seçmekte zorlanacağınız bi hikayeyle karşılaşacaksınız diyebilirim.
İç Savaş 2B. Michael Bendis · Marmara Çizgi Yayınları · 201761 okunma