·185 syf.····Okunma: 19 Şubat 2025 00:00 Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurucusu Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün din ile ilgili sözlerini, fikirlerini, anılarını, yaptıklarını vb. hepsinin bir arada bulunduğu çok güzel bir derleme olduğunu düşünüyorum.
Özellikle Atatürk hakkında sosyal medyada, sokaklarda, tenha yerlerde ve yurtdışında çeşitli ödlekçe karalama kampanyaları (Laikliğin din düşmanlığı olduğu, Atatürk'ün camileri ahıra çevirdiği, şapka giymeyen hocaları astığı, Kur'an okudular diye insanları zindana attığı gibi) çokça düzenlenmekte. Ve maalesef ki, halkımızın ciddiye alınacak bir kesimi bunlara inanıyor.
Bu hain insanları yenebilmek için Atamızı ve onun fikir dünyasını araştırmak, okumak, bilmek ve özümsememiz gerekiyor. Zira o, Nutuk'ta Gençliğe Hitabe'ye başlamadan önce ülkemizin geleceğinin "Bu sonucu Türk gençliğine emanet ediyorum." diyerek bize güvendiğini sürekli dile getirirdi. Biz gençlere düşen de budur.
Atamıza ve onun emanetine sahip çıkmak için var gücümüzle çalışalım ve halkımızın inandırıldığı alçak ve yalan tarih anlatımlarını tersine çevirerek gerçekleri aktaralım.
Bizlere bu güzel vatanı bırakan, işgalden kurtaran Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!