ttk yayınları fiyat güncellemesi.. =/
türk tarih kurumu e-mağazaya girip bir bakınayım, yeni kitaplar varsa sepete ekleyeyim dedim, e-mağazaya girdim.. ne göreyim.. türk tarih kurumu e-mağaza kitap satış hususunda rezil kepaze duruma düşmüş.. bazı kitaplar yeni baskı olmasına rağmen satışta yok.. satışta olan kitaplar da bir iki ay öncesi satış fiyatlarına kıyasla ortalama altı bazıları yedi katı zamlanmış.. dileyen videoda satış fiyatları görünen kitaplardan istediğinin adını ttk e-mağazanın şu linkine yazıp aratıp sonuca bakabilir.. emagaza-ttk.ayk.gov.tr örnek videoda Rus seyyahların Rus Seyyahların Gözüyle Kaşgar kitabı 20 tl şu an aynı kitabın fiyatı 120 tl emagaza-ttk.ayk.gov.tr/product/default... başka bir örnek videoda satış fiyatı 21 tl olan II. Abdülhamid Dönemi Osmanlı-Karadağ Siyasi İlişkileri adlı kitabın anlık satış fiyatı 120 tl emagaza-ttk.ayk.gov.tr/product/default... benzer olay atam e-mağazada da mevcut.. ttk e-mağazanın neden bakımda olduğunu, neden sayfanın kitap satışına kapalı olduğunu şimdi anlamış olduk.. puu.. bu arada fiyatlarda artış bekliyordum da bu kadar fazla artış beklemiyordum.. hele satışta olan bazı yeni baskı kitapların satıştan kaldırılacağını hiç beklemiyordum.. neyse gideyim sokak lambasına baka baka pencerede sigara içeyim, belki ttk e-mağaza yaptığı bu saçmalığı düzeltir diye düşünüp kendimi avutayım..