2025 21. kitabı
Merhaba kitap severler; #ultra92 Size tarihi bir yolculuğa çıkacağınız ve tarihe saygı ödülü alan bir çocuk / genç bir kurguyla geldim. Aile bağları, kardeş kıyaslaması ve zorbalığı, arkadaşlık, takım ekip çalışma ruhu, yardımlaşma, iyilik temalarıyla derlenen +9 yaş çocukların seviyesinde olup maceradan maceraya koşup eğleneceği keyif alacağı okuma olucak. Hikayemizde ailesiyle istemeyerek Efes, Antik Kente giden Deniz, arkadaşı Mert ile perili olan yere bakmak istemeleri yle arkeolog kazıların olduğu yerde yasak alanda kaçarken bir süre sonra kaybolurlar. Geçeyi ormanda geçirirler. Sabah olduğunda 257 yılında Efes Antik Kentinde güne başlarlar. Dönüş yolunu bulmaya çalışırlarken tarihin gizli geçmişinde kendini bulma ve tanıma yolculuğu ile Deniz'in geri dönme için para kazanmanın, hakkını savunmanın, ailesini gizli geçmişini, evlerinde kırılan vazo yla ilgisi ve daha fazlası eserde mevcut... Öyle bir yer de bitti ki devamı gelicek sinyali vardı. Deniz eve dönmek için nelerle yüzleşecek? Kız kardeşiyle nasıl iletişim kuracak? Neden bütün olayların döngüsü ve bir vazoyla ne ilgisi vardı? Sevgili ebeveynler güvenle geleceğin çocuklarına tavsiye ederim. "Eller, görkemli muhteşem binalar, resimler yaparlar. Güzel yazılar yazarlar. Sevgiyle dokunurlar çevrelerine. Ama yine aynı eller hiç bir canlının yapamadığı zulümleri ve kötülükleri yapar. Öyle kötü şeyler gördüm ki, öyle kötü insanlar... " Kitap ve sevgiyle kalın... @lisanwace_ Sokak Kitapları Yayınları #Efes'eyolculuk #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#books #book#fyp#etamin #reklam #deği̇l #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2025 Okuma Raporları
Efes'e YolculukSumru Anamur · Sokak Kitap Yayınları · 20246 okunma