·264 syf.····Okunma: 23 Şubat 2025 01:57 Aslında serinin şimdiye kadar en sevdiğim kitabı bu oldu ve son 50 sayfaya kadar 8 puan vermeyi düşünüyordum ama kızın yaptığı o son salaklık çıldırttı beni CİDDİ MİSİN diye bağırmak istedim.
Bu son salaklığı saymazsak çok güzeldi. Sergei ilk kitaptan beri merak ettiğim bir karakterdi, onu seveceğimi zaten biliyordum ama artık serideki favorim olduğundan ve bu serideki hiç kimsenin yerini alamayacağından eminim. Bebeğim, mükemmeldi o. Yaralı, güzel seven, biraz kafadan gidik, merhametli, sevdiğine kıyamayan ve MOTORLU biri. Evet motoru da var:) aşığım aşık. Angelina'yı da son 50 sayfa dışında sevdim. Sergei ile uyumları mükemmeldi bence.
Kitapta iki yeni karakterin ismi geçti, Az ve Kai. İkisinin hikâyesini de çok merak ediyorum ama şunu söylemem gerekiyor yazara; abla sen 3. kitapta Az'dan bahsedip neden adamın hikâyesini 7.ye kadar erteliyorsun? Tamam 4 olmadı da 5 olsaydı bari:(
Genel olarak güzel bir kitaptı, ilk ikisinden daha çok beğendim ve Sergei kesinlikle favorim. Sonraki kitaplarda hangi erkek karakterlerin geleceğiyle ya da hangisinin ne kadar mükemmel olduğuyla ilgilenmiyorum, Sergei. Sergei. Sergei. <333
Bu kadardı söyleyeceklerim. Akıcı güzel bir seri ama üst üste 3 gün 3 kitap okuyunca biraz ilgimi kaybeder gibi oldum, sonraki kitabı da okuyup bu seriyi 'Rs kurtarıcıları' olarak bir köşeye kaldırırım büyük ihtimalle. Herkese iyi okumalar. <3