·366 syf.····Okunma: 24 Şubat 2025 11:31 Üyeleri arasından başkanlar, senatörler, yargıçlar, kabine sekreterleri ve çok sayıda casus çıktı. Finans ve endüstri alanının devleri oldular. Birçoğu, dünyamızı şekillendiren, yöneten konumlara kadar yükseldi, Kısa zaman önce üçüncü Kurukafa ve Kemikler üyesi Birleşik Devletler Başkanı seçildi. Teşkilât içinde, George W. Bush'un gizli' adı Temporary (Geçici)' Babası George H. W. Bush'un adı "Magog`dur. Büyükbabası Prescott Sheldon Bush ise Teşkilât adına çaldığı gözde eşyasının adıyla anılıyor: Geronimo'nun kafatası. Kurukafa ve Kemikler Teşkilâti'nın sırları basında hep güvende oldu, çünkü bu medya organizasyonlarının birçoğunu yine kendileri kurmuşlardı: Time/Life/Fortune, Newsweek, National Review, Atlantic Monthly ve diger birçoğu. Aralarında orijinal Teşkilât malzemelerinin yeniden basımlarının yan sıra çok sayıda belgeyle, Sutton iç içe geçmiş güç merkezlerini ve Kemikler yelerinin baskın olduğu dış politikalarda kontrollü çatışma inisiyatifini açığa çıkarıyor. Hitler'i finanse etmek ve Sovyetler Birligi'ne destek vermek, perde arkasından çevirdikleri işlerin sadece birkaçı; bunların arasında Vietnam Savaşı, Angola entrikalanı ve Çin'in yükselişi de var. Hatta 2000 yapımı "saklı seçilmişler" filmi bu konuya değiniyordu. Hegelist bir düşünce yapısına sahip..Sonunda kısacası dünyayı bu küçük grup yönetiyor. Bizde de daha ayrıntılı anlatan kitaplar var.meraklısına tavsiye ederim.