Merhaba kitap severler;
Size bir aynayla değişen, dokunan hayatların hikayelerini anlatacağım.
Ben hayatta hiç bir şeylerin tesadüf olduğuna inanmam tamamen kadeciyimdir. İçeriğinde aile bağları, çocuklukta kalan travmaları, insanoğlunun o kırılma, dönüşüme uğrama sürecini ve karakterlerin içsek yolculuğu okuyucuya güzel bir şekilde aktarılmıştı.
Okuma esnasında yazarak hoş bir sohbet eşliğinde konuşmak çok keyifliydi. Eser tamamen, gerilim, özel güçler, psişik olaylar, panoralmal, şamanizm ile harmanlamış olup açığa çıkan sırlara şahitlik ediceksiniz.
Beyoğlu tarihi bir binaya taşınan Yasemin, evinin eksiklerini tamamlamak ister. Bir antikacıya girer. Nerden bilirdi ki bütün hayatı değişip başka birine dönüşeceğini?... Antikacıda garip bir şekilde yolları kesişen satıcıyla hiç iyi bir başlangıç yapmazlar. Ancak ilgisini çektiği dokunmasına bile istemediği altın varaklı kara aynayı ona hediye etmek ister. Üstelik o gün Yasemin'in yaş günüdür.
Eve döndüğünde sevgilisi onu terkeder. Büyük bir boşluğa düştüğü anda eline aldığı karar aynayla gölgeler, ölü insan yüzleri, suretler görmeye başlar. Büyük korkuya kapılan ona armağan edilen kara aynanın sahibi odur. Üstelik onu seçende kara aynadır.
Yasemin ona armağan edilen kara aynayla nasıl baş edebilecek?
Bu sayede özel güçlerini nasıl kullanmayı öğrenicek?
Kitapla ve sevgiyle kalın...
İLKNURaleyna hirik
#armağan