2021 6. kitabı
Okunma: 15 Ocak 2021 00:00
İÇİMDEKİ YABANCI Önce kitabın yazılış hikayesini biraz anlatayım. Yazarın Devran B. adında bir dostu var. Devran B. bir gün hayatını etkileyen bir kısmı yazara anlatmış ve yazar bu acıklı hikayeyi kaleme almış. Kendisini de dostunun yerine koyuyor ve hikayeyi bizlere böyle anlatıyor. Kanımca kitabın ismini de böylece "İçimdeki Yabancı" koymuş olabilir. Kitap Devran B. ve Asya'nın aşkını konu alıyor. Yalnızca bir aşk hikayesi değil tabii. Bunu okuyunca anlayacaksınız. Çok içeriğine girmek istemiyorum. Çünkü kısa bir kitap ve anlatsam okuyacak bir şey kalmayacak. Yaşanmış bir hikaye olması beni çok etkiledi ve etkileyici bir anlatımı vardı gerçekten. Her bölümün başında şiirler yer alıyordu. Bu da kitaba farklı bir hava katmıştı. #alıntı Bir tür duygusuzluk haliydi yalnızlık ama aynı zamanda orada en derin duygular da hissedilebiliyordu. Her şey daima geçip gitmez. Bazı şeyler geçer ama gitmez. Ve tek başına olmak, yalnız olmak manasına gelmez her zaman. Ben buna şahit oldum. Bunu gördüm. #içimdekiyabancı #ritimsanatyayınları #roman Gökhan Vural Kızılkuş
İçimdeki YabancıGökhan Vural Kızılkuş · Ritim Sanat Yayınları · 20201 okunma