2025 27. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2025 00:00
Herkese Merhaba Bugün sizlere Zuhal Uğurtay AyaydınZuhal Uğurtay Ayaydın kaleminden Ya Gitmeseydi?Ya Gitmeseydi? kitabının yorumu ile geldim Şubat ayının sıradaki kitabı 2025 yılı basımlı 168 sayfalık bir kitap "Ruhsuz yaşamlar, canlılığına binlerce ispat arayan ölmüş ilişkiler..." •"Gitmek" eyleminin hem gidenler hem de kalanlar üzerindeki etkisi, yarattığı duygusal boşluğu ve geçmişle yüzleşmenin zorluğu... Arsu, Taner, Kemal, Ayça, Selen, Şebnem'in hayatlarına, içsel yolcularına konuk olacağımız bu eserde ayrılık, kayıp, "ya olmasaydı", "ya farklı olsaydı", "ya gitmeseydi" sorularının getirdiği sorgulamaya şahitlik edip, derin bir düşünce içine gireceğiz. •Onlar için zorlu bir süreç olsa da, geçmişte yaptıkları seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmeleri, yaşadıkları kayıpların ardından umudun ve yeniden başlama istekleri, hayata devam etmenin ve yeni başlangıçların bir kez daha mümkün olduğunu göreceğiz. •Duygusal ve içsel bir yolculuğa çıkaran, gidenlerin ardından kalanların içindeki boşluk, ayrılık, kayıp, özlem, pişmanlık, geçmişle yüzleşme ve yeniden başlama temalarının derinlemesine işlendiği, kendi hayatımızda da benzer durumlar üzerine düşünmeye teşvik eden bir eser. •Sade, akıcı bir dil kullanılmış, sorgulayıcı ve düşündüren betimlemeleri ile bolca altını çizebileceğiniz bir kitap. Yazarımızın kalemine sağlık Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞim t u b i s ʚĭɞ
Ya Gitmeseydi?Zuhal Uğurtay Ayaydın · Hayy Kitap · 202542 okunma