2025 9. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2025 13:30
Gülsen Meral Genlerle Dans Haftanın ikinci gününden herkese merhaba! Şu zamana kadar okuduğum en iyi kişisel gelişim kitaplardan biri hatta belki de en iyisi olan bir #kitaptavsiyesi ile geldim bugün. İşinin ehli birilerinin kaleminden, gerçekten bir şeyler öğrenerek okuma yapmayı daha çok seviyorum. #genlerledans benim için tam olarak öyle bir okuma oldu. Uzun ve sağlıklı bir yaşam için neler yapabiliriz? Yediğimiz, içtiğimiz her şey sağlığımızı ve hatta genlerimizi nasıl etkiliyor? Hamilelik süresince yeme alışkanlıklarımız ve bizi ve gelecek nesilleri nasıl etkiler? Epigenetik nedir? Yaş almadan nasıl yaş alabiliriz? Yaşadığımız stres, çevre faktörü bizi, genlerimizi, sağlığımızı nasıl etkiler? Bu ve buna benzer pek çok sorusunun cevabı bu kitapta. Belki anlatılan her şeyi harfi harfine uygulamak zor ama yine de farkındalık oluşturması, kişinin kendi sağlığı hakkında bilincinin oluşması için oldukça önemli bir kitap olduğunu söyleyebilirim. Benim için dolu dolu bir okuma oldu. Dilara Teacher
Genlerle DansGülsen Meral · Mitos Yayınları · 027 okunma