2025 27. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2025 23:17
🪻Blythe Hawthorne, babasını hakkındaki tüm suçlardan kurtarmak için Aris ile bir anlaşma yapmış ve onunla evlenmek zorunda kalmıştır. Tüm kasaba Aris'i Verena adındaki bir ülkenin prensi sanmakta ve Blythe'ın oraya gideceğini düşünmektedir. Kasaba halkı sorun olmasa da Blythe'ın, babası Elijah Hawthorne'a birçok yalan söylemesi ve iyi olduğuna ikna etmesi gerekmektedir. 🪻Aris, hayatının aşkı Yaşam'a kavuşmak için her şeyi yapmıştır ancak günün sonunda nefret ettiği karısı ile kalakalmıştır. Diğer yandan Blythe ile her şeyin yolunda olduğuna dair Elijah'a oyun oynamaya başlamışlardır. Ve ikisi arasındaki yakınlaşmalarda bu oyun ile beraber başlamıştır. Lakin Blythe yapmaması gereken bir şey yapmış ve Kaos'u çağırmıştır. Onun gelmesi ile yeniden Blythe'ın sağlığı günden güne kötüleşmeye başlamıştır. Fakat Aris kararını vermiştir. Bu kez karısını Ölüm'e teslim etmeyecektir. 🪻Seriler ile vedalaşmak bana her zaman zor gelmiştir çünkü karakterlere çok alışıyorum.İlk iki kitapta Signa ve Ölüm'ün hikayesini okurken bu kitapta Blythe ve Aris'in hikayesini okuduk.Ara ara Signa ve Ölüm'ü görmekte güzeldi açıkçası.İkinci kitap şoklar geçirdiğim ve kalakaldığım bir yerde bitmişti. Hatta tüm tahminlerimi yerle bir eden bir finaldi.Bu kitapta ise her şey yerli yerine oturdu.Her kitap kendi içinde çok iyiydi.Aris'i hep kötü olarak düşünmüştüm ama o sevdiği kadına yüzyıllardır kavuşmayı bekleyen bir adamdı ve ne gerekiyorsa onu yapıyordu aslında.Blythe ise kendinin farkına varırken bir yandan da geçmişten gelen sırlar ve ortaya çıkmayı bekleyen gerçekler ile yüzleşiyordu.İkili arasındaki ilişki ise kalbimi ezdi geçti.Özellikle de her şey ortaya çıktıktan sonra daha da güzelleştiler.Ben tüm seriyi çok severek okudum. Türü seven sevmeyen herkese gönülden tavsiyemdir.
WisteriaAdalyn Grace · Little, Brown Books for Young Readers · 20241 okunma