2025 12. kitabı
Okunma: 13 Nisan 2025 16:16
Merhabalar Bronz Şeytan 1 kitabı ile geldim. Altı kişiden oluşan bir masa Dünya düzeninde söz hakkına sahip koltuk sahipleri ve kendilerine ait kartlar statülerini belirliyordu. Kendi yerlerine geçecek varisi olmak zorundalar. Bir kişi hariç Haris Atalav'ın varisi bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor. Arkana toplantısında yeni bir varis isteniyor yoksa bütün gücünü statüsünü kaybedecekti. Bu durum Atalav ailesinde durumlar hiç iyiye gitmemişti. Hisar Atalav hiç kimse tarafından sevilmeyen daha anne karnındayken bile nefret edilen bir kız çocuğu olarak dünyaya gelir. Kaosun, savaşın nefretin doğurduğu kız çocuğuydu. Hisar annesine müzikle ulaşmaya karar vermişti. Annesi piyono çalmayı çok severdi. Ne yaptıysa annesinin nefreti babasının karanlık yönüyle abisi ona yaklaşmadı sevgisiz bir kız çocuğu olarak büyüdü. Ailesinin ölümünden sonra artık ismini His olarak kullanıyordu. Annesinden ona kalan günlüğün peşindedir. Karanlık bir düzene baş kaldıran kartları yeniden dağıtan Bronz BVI adlı örgütün ve lideri kurucusudur. Ona ayıt olan kart çalınmıştır onun peşindedir. Vivaldi müzesinde verdiği resitalde yıllardır aradığı adam karşısına çıkar. His ona ait günlük Bronz'un elindedir. Herşeyi göze almıştı ne olursa olsun onu alacaktı Bronz kartını istiyordu. Ortak bir amaç için bir araya gelirler. Gerçeklerin peşine düşerler bu yolda onları bekleyen tehlikelerle nasıl baş edecekler? Bu kitap tam bir giriş kitabıydı aksiyonu bol bazı yerlerde eğlendim kalabalık kurgusuyla çok keyifliydi çok can alıcı bir yerde bitti ikinci kitaba acil ihtiyacım var devam kitabında Bronz'u çok merak ediyorum geçmişini daha keyifli olacak.
BronzÖzge Naz · Ren Kitap · 20233,009 okunma