Puan vermedi·688 syf.····Okunma: 27 Şubat 2025 01:38 Her devirde yazarın, yerli yersiz bir şekilde kendini gösterdiği oluyor. İstemsizce bir eserine daha dalıp gidiyorsunuz. Olaylar, kişiler ne kadar aklınızda bir oraya bir buraya savrulsa da 'evet!" yazar orada bir şekilde karşınıza dikilmiş, size anlattıklarını son ana kadar dinlettiriyor.
Artık bazı eserlerin kendini unutturmak istediğine bazı eserlerinse kendini hatırlatmak istediğine inanıyorum. Kibar Fahişelerin İhtişam ve Sefaleti de tam bu noktada kendini hatırlatmak istemeyen ve tarihin unutulmuş mezarlarında kaybolan kadınların bir anda karşınıza çıkıp o hazzı hissettirdikten sonra yok olması gibi eser de kendini yok ediyor. Olaylar zihninizden yok oluyor ve karakterler tarihin tekrarlanan çarkına dahil oluyor.
Uzun ve derin okumalar içerisinde hayatınızın bir anınında tanışmadığınız fahişelerle tanışacak belki de bugün gördüğünüz yeni ve nicelerinin ihtişamında ve sefaletinde kendinizi yontacağınızı düşünüyorum.
Sevgilerle,