·294 syf.····Okunma: 27 Şubat 2025 17:28 Bu senenin aşırııı tatlı bulduğum kitaplarından birisiydii. Favorilerimden birisi arasına girdi. Yazar çok tatlı bir hikaye yazmış. Karakterler geçtiği evren gayet güzeldi. Kısa ve tatlı bir romantikti. İçiniz kıpır kıpır olacak vee bol bol kahkaha atacaksınız. Yazardan okuduğum ilk romantik kitaptı ve son olmayacak. Ben Caz ve Eliza’yı okurken çok eğlendim. Caz’ın Eliza’yı sürekli delirtmeye çalışması sürekli onunla uğraşması çok tatlıydıı. Eliza karakterine gerçekten bayıldım. Hayatındaki onca şeye rağmen kendini bir şekilde geliştirmiş ve her şeye karşı olgunca yaklaşan biriydi. Ailesinin sürekli taşınmasıyla beraber birazda içine kapalı bir karakterdi aslına bakacak olursanız. Aslında kendini yazıyla, kompozisyonlarla ifade ediyordu ve yazdığı bir şey internette fenomen olunca olan oldu diyebiliriz. Caz karakterine gelecek olursak o da gerçekten mükemmel tatlı bir karakterdi. Onu da bayıla bayıla okudum. Arada bir böyle klise okumak hoşuma gidiyor. Herhangi bir +18 sahne bulunmamaktadır gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz🩵ben bayıla bayıla okudum. Yazarın yazım dili de güzeldi.