2025 6. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2025 20:52
Özge Naz Bronz Arka yazısı; KARTLAR YENİDEN DAĞITILDI. KARTLAR KADERİMİZDİ. KİMSE KADERİNİN DIŞINA ÇIKAMADI. Karanlık örgütün kurduğu düzen için doğmuş bir kız çocuğuyken ona verilen en büyük ceza sevgisizlikti. Kaderini kabullendi ve kartını oynadı. O kim miydi? Hisar Alatav. Hayır, sil. His Alatav. Karanlık düzenin kıyameti olmak üzere. O ise Bronz. Karanlık örgüte başkaldırıp kartları yeniden dağıtan adam. Ona Bronz derler. Onların tohumları el bebek gül bebek değil; el bebek öl bebekti. Yorumum; Öncelikle +18 bir kitap kan ve vahşet ağırlıklıydı ona göre okumanızı tavsiye ederim. Saran bir kurgusu var, ilk başlarda anladım çünkü olaylarla alaka seviyesi aradım ama her sayfayı okudukça, her sayfayı çevirdikçe çoğu şey açığa çıkıyor. Dark Rom türünde okumak istiyorsanız kesinlikle tavsiyemdir. Olaylar ve olay örgüsü harikaydı, ince düşününelerek yazılmış. Özellikte de bu kart olayları... Hisar'ın geçmişi beni derinden etkiledi hele bir annenin göz yaşı günlüğü kısımları.... Hisar'ın karakterini sevdim ama bir dediği tutmayan birisi bu durum benim bile cinnet geçirmeme sebep oldu (Bronz ne yapsın jdjdjd) birazcık yani neyse. dkdkdkkd Bence her eve bir Bronz lazım ya diyip kaçıyoruumm. Puanım: 7.15 /10 İnstagrama daha detaylı yorumu gelecek inşallah hepinizi seviyorum hoşça kalııınnn
Alıntı
BronzÖzge Naz · Ren Kitap · 20232,971 okunma