çok güzellll
2025 12. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2025 21:33
Giriş yazısında David Baldacci'nin de dediği gibi "çok iyi bir dedektif değilseniz sırrı çözemezsiniz, çözdüm derseniz de yalan söylemiş olursunuz." Ben gerçekten de şaşırdım, bir şeyler dönüyordu da o kadarını tahmin etmemiştim. Yani spoiler olmasın diye çenemi ay elimi tutmak çok zor sövgüyü hak eden o kadar kişi var ki ... 26 yazarın bir araya gelip bu romanı yazması... çok farklı olmuş ama çok da güzel olmuş. Yaklaşık üç yıl kadar sürmüş kitabın derlenmesi ve değmiş de. Harika bir 'proje' olmuş. Biz daha iki kişi bir araya gelip bir şeyler yazınca birbirinden bağımsız oluyorken bu kitapta bu kadar detay varken nasıl tam ve hatasız bir olay örgüsü yazabildiler ya. Neyse ellerine sağlık sevgili yazarların. Çok akıcı bir roman okurken yer yer nefesimi kestiği oldu, çok heyecanlıydı her bölüm. Olayların çözüldüğü noktalarda sinir krizlerine girdiğim de oldu. Şaka gibiydi. Peter gerçekten rezil bir insan, bütün küfürleri hak ediyo. Ya o senin kız kardeşin... En azından ağlasaydın be! Romanı okuduktan sonra kafamda soru işaretleri kalmadı da sadece ikinci kitabı da yazsalar çok güzel olurdu. Hazır bir araya gelmişken ustalar. Rosemary'nin açısından daha çok okumayı isterdim kitaptaki tek masum kişi oydu. Hem kocası tarafindan aldatıldı defalarca, yok sayıldı, sonra da işlemediği Cin*yetin baş şüphelisi oldu ve id*m edildi. Çok yazık oldu ya. O Christopher da neyse... Tahtalı köyde tahtası bol olsun ... Dedektif Nunn .. reis sen ne yaptın ya! Keşke on yıl önce o kadar çaba göstermiş olsaydın! On yıl geç kalmış olsan da adaleti kısmen sağlamakta elinden geleni yaptın. Kısmen diyorum çünkü Rosemary bir daha gelmeyecek... Çok içselleştirdim ben bu kitabi galiba. Neyse bu kadar yeter. Okuyun! :) <3 Okuyacaklara iyi okumalar.
26 Yazardan Tek Bir Hikaye: AdaletKolektif · Martı Yayınları · 2014597 okunma