2025 29. kitabı
Okunma: 28 Şubat 2025 00:00
Herkese Merhaba Bugün sizlere Aysu Sevtekin kaleminden Aşkımın Güneyinde kitabının yorumu ile geldim Şubat ayının son kitabı 2025 yılı basımlı 148 sayfalık bir kitap🩵 "Geçmişin izleri, ruhumun derinliklerinde yankılanıyordu. Kaybettiğim her anı, bir şarkı gibi mırıldanıyordu içimde. Yeşilçam'ın o eski melodileri, sanki benimle birlikte yas tutuyordu. Resimler, solmuş anıların solgun tanıklarıydı. Ama biliyordum, güneyde bir yerde, aşkın sıcak nefesi hala esiyordu." •Geçmişte yaşadığı kayıpların etkisi altında olan, kayıplarıyla yüzleşirken, aynı zamanda hayata tutunmaya çalışan güçlü bir iradeye ve nostaljik duygulara sahip, geçmişe özlem duyan, duygusal bir yolculuk içerisinde kendini bulmaya ve yeniden başlamaya çalışan karakterlerin, iç içe geçmiş ama birbirinden bağımsız gibi görünen öykülerini okuyacağımız "Aşkımın Güneyinde" isimli kitap, Yeşilçam müzikleri eşliğinde nostaljik atmosferiyle, kaybın hüznünü ve umudu bir arada tutan, karakterlerin duygusal yolculuğunu, kayıplarıyla başa çıkma çabasını ve hayata yeniden tutunma isteklerini hüzünlü ve duygusal bir atmosfer içinde işleyerek, onların iç dünyalarına davet eden bir eser. •Yazarın dili akıcı ve sade, kitabın genel atmosferi aşk, hüzün, yalnızlık, duygusal, umut ve yeniden başlama, ayrılık, ölüm acısı, hasret gibi temaları içeriyor. •Yaşanan zorluklara rağmen hayata tutunma çabası mottosuyla içeriğinde yer alan öyküler de kesinlikle kendimizden bir kesit bularak biz okurlara ilham veriyor. Yazarımızın kalemine sağlık🩵 Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ
Aşkımın GüneyindeAysu Sevtekin · Parma Kitap · 202517 okunma
·1 alıntı·