2025 8. kitabı
Spiritüel gelişim, enerji şifası ve bilinçaltı çalışmalarıyla ilgilenen herkes için harika bir rehber niteliğinde. Kitap, yalnızca teorik bilgiler vermekle kalmıyor, aynı zamanda okuyucunun kendi üzerinde uygulayabileceği pratik teknikler sunarak süreci daha etkili ve anlaşılır hale getiriyor. Özellikle enerjiyle çalışma konusunda derinleşmek isteyenler için önemli bilgiler içeriyor. Yazarın sade ve anlaşılır anlatımı, konuyu yeni keşfedenler için de oldukça erişilebilir hale getirirken, daha önce enerji çalışmalarıyla ilgilenmiş kişiler için de derinlemesine bilgiler sunuyor. Kitabın en büyük artılarından biri, sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, okuyucuyu deneyimlemeye ve uygulamaya teşvik etmesi. İçindeki egzersizler ve pratik yöntemler, enerjiyi hissetmek ve yönlendirmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Eğer spiritüel konulara, şifa enerjisine ve bilinçli farkındalığa ilginiz varsa, "Işığın Elleri" kesinlikle kitaplığınızda bulunması gereken bir eser. Enerji çalışmalarıyla ilgilenen herkesin kendine bir şeyler katabileceği, rehber niteliğinde bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bu alana ilgi duyanlar için çok değerli bir kaynak. Yazarın diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Işığın ElleriBarbara Ann Brennan · Butik Yayınları · 201583 okunma