2025 63. kitabı
Okunma: 01 Mart 2025 19:07
Selamlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor Ramazan'ın ilk günleri? Bilmeyenleriniz varsa da buradan söylemiş olayım yeni bir akıma başladım. Ramazan boyunca her gün bir kitap okuyacağım. Bu kitapta benim ilk kitabım. Aslında polisiye seçmeyi planlamıyordum ama tarih ve mizah karışımı bir kitap olduğunu bildiğim için önceliği buna vermek istedim. İyi ki de öyle yapmışım birkaç saatte bitti. Yazım dili çok keyifliydi. Yazardan daha önce okuduğum kitapla kıyaslanabilir durumda ise onu daha çok sevmiştim ama bu da güzeldi. Kim derdi ki Komiser engini özleyeceğim? İnanın kitabı okuyana kadar ben de bu karakteri özlediğimi fark etmemiştim. Bu seferde yolumuz Antalya'da bir mağarada bulunan Chevrolet impala'nın ardındaki gerçekleri çözmek için kesişiyor. Engin geçmişi değiştikçe çok farklı şeyler bulmaya başlar. Burada sadece ihanet ve suç değil, Gizem ve geçmişin derin yaraları vardır. Bu kitapta yeni karakterler de katıyoruz bünyemize ve ben hepsini gerçekten sevdim. İlginç bir okuma oldu benim için. Geçmişin tozlu rafları sizce de geleceğe bir iz bırakmamış mıdır? Benim gibi polise kitaplarını daha çok mizah, tarih ve aşk üzerine kurulu şekilde seviyorsanız bu kitabı da seveceğinizi düşünüyorum. Final bölümünde verilen son cümleler bana bir devam kitabının daha olacağını gösteriyor. O sonu okurken bir tık kovid dönemini hatırlamadım desem de yalan olur. Aynı şeyleri Allah bir daha yaşatmasın. Bakalım Komiser Engin ve ekibi ile birlikte bu sefer hangi maceraya katılacağız. Polisiye sevenlere tavsiyemdir.
1000k
Şevrole İmpalaSanem Gonzalez · Nemesis Kitap · 202518 okunma