2025 11. kitabı
Okunma: 01 Mart 2025 10:50
Post-Truht yani hakikatin önemsizlesmesi...Yalanın hakikatin yerini aldığı, anlamdan uzak kaldığımız asıl önemli olanın söylem olduğu ya da yorum olduğu ve en sarsıcı yani kisinin neye inanmak istiyorsa ona inandığı, kişi için doğrunun/hakikatin gerçekte ne olduğunun önemli olmadığı gerçekliğini anlatıyor. Safsatalarla dolu bir dönemin içerisindeyiz ne yazık ki. Bu kitap size yaşadığımız her bir an in işte bu safsatalarla , yalanlarin dolanikligi içerisinde var olmalarimizi anlatırken kendimizi ne kadar çok kandirdigimizi ve kandırılmayi sectigimizi yüzümüze vuruyor. Eğer bundan rahatsız olursanız merak etmeyin sonunda yalın Yalın Alpay kurtuluş reçetesini de veriyor. Ne mi derseniz ? : MANTIK Doğru düşünmenin ne olduğunu gösteren mantiktaki akil yürütme yöntemlerini ,Akıl ilkelerini, safsatalari açıklayarak sadece aklimizi değil, gözlerimizi ve kulaklarımızı açarak da post truht a karşı tavir almamızı sağlıyor. Ben bu kitaba okumaya geç kaldım diye hayiflandim ama sen geç kalma.. iyi okumalar dilerim.
Yalanın SiyasetiYalın Alpay · Destek Yayınları · 20171,087 okunma