2025 4. kitabı
Okunma: 13 Şubat 2025 23:38
Baktığın Benim Gördüğün Sensin Kinsun ALINTI Evet, aşk güzel bir şey ama biraz da özel kalsın lütfen! Evet, sevgi her şeyin üstesinden gelir derler ama bazen kendinizi korumak adına sınırlar koymanız gerekebilir. İlişkilerde çiftler gül yaprağı gibi olmalıdır. Gül yaprağı gibi narin, ama aynı zamanda güçlü ve esnek. YORUM Kişisel gelişim kitaplarını seviyorsanız ve zaman zaman insanların sizi yorduğunu düşünüp kendinizle baş başa kalmak, kendinizi dinlemek istiyorsanız rahatlıkla okumanızı tavsiye ediyorum. Gelelim kitabın konusuna:) İlişkilerde dengenin ne demek olduğunu tam çözemeyen ,kendini ve karşısındakini daha iyi anlamak isteyen herkes için faydalı olabileceğini düşünüyorum. Biz okuyucuların kendi hayatlarına dair yeni farkındalıklar kazanmasına yardımcı olabilir. Yaşam yolunda herseyden önce kendin sonrası sonra sözü aklıma geliyor. Çünkü birinci önceliğin kendin olmalısın. Kendi mutluluğunu ve huzurunu bulduğun zaman ilişkin de, ailene, ve arkadaşlarına daha iyisini yansıtırsın. Yazar kişinin herşeyin özünde önce kendini sevmesini, kendi ruhunu keşfetmesini ve kişinin kendi ruhuyla tanışınca başka ruhlara aşina olabileceğini değiniyor. Mutlaka okuyun derim. Puan: 9/10 Tür: Kişisel Gelişim Sayfa Sayısı: 248
İnceleme
Baktığın Benim Gördüğün SensinKinsun · Destek Yayınları · 2024175 okunma