Gerilim, gizem, ters köşe bir arada
2025 3. kitabı
Yazarın okuduğum ilk kitabı bir türlü fırsat bulamadığım ne yaptığını biliyorum kitabının yerine okuduğum kitaptı ama beklentimin çok çok üstünde bir kitaptı. Hizmetçi serisi ve sessiz bir hasta kitaplarından hemen sonra okuduğum için sonuna çok şaşırmadım ama ilk defa bu tür gerilim ve sonraki sayfa ne olucak diye merak etmek istiyorsanız kesinlikle öneririm. Konusu kısaca ana karakterlerimiz olan karı ve kocanın (isim hafızam kötü üzgünüm.) araba yolculuklarıyla başlar. Vardıklarında harabeye benzeyen bir yere gelirler. Bu harabede aynı zamanda birbirlerine olan güvenleri ve ne kadar birbirlerini tanıdıklarını da burada anlama şansına varırlar tabii beklenmedik bir sürprizle karşılaşmazlarsa... Bazı bölümlerde gelen kadının mektupları gerilimi doruğa çıkarıyor ve taş kağıt makas olayını buradan da anlamış oluyoruz. Benim için çok keyifli bir okuma oldu ilk başta da dediğim gibi bütün gerilim gizem ters köşeleri bir arada okuyunca bende çok etkisi olmadı ama hiç bu tarz kitaplar okumayıp okumak isteyenler olursa tereddüt etmeyin ve başlayın sonda üç dakika duvara bakmanız garanti keyifli okumalar.
Taş Kâğıt MakasAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20238,6bin okunma