Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 27 Şubat 2025 10:52 Romandaki el kızı Nazan. Saf mı salak mı anlayamadığım Nazan. Kaynanası Hacer’den neler çekiyor neler. Hacer de kendini hala genç gören, gelinini oğlundan kıskanan fettan bir kaynana. Bir yerde Nazan akıllansın artık diye sabırla okudum kitabı. Başına neler neler geliyor. Kaynanasından çekindiği için eşine ilgi bile gösteremeyen bir kadın Nazan, sarılmak istediğinde bile yüz kere düşünen biri. Eşi Mazhar önceleri çok sabırlı ama bir yerde onun da canına tak ediyor annesinden de karısından da bıkıyor. Başka yerde buluyor tabi umduğunu. Hal böyle olunca Nazan’a da yol görünüyor. İstanbul’a teyzesinin yanına gidiyor oğlunu kocasını bırakarak. Tabi kaynanası bunu da onun iyiliği içinmiş gibi göstererek yapıyor. İstanbul’da da Nazan’ın başına çok kötü şeyler geliyor. Seneler sonra oğlu büyümüş evlilik çağına geldiğinde geri dönüyor Nazan. Ama oğlu onun annesi olduğunu bilmeden Nazan yine terk ediyor onu. Ama feci bir şekilde. Tam bir yeşilçam filmiydi. Nazan’ın saflığı çok sinir bozucu onu dışında çok akıcı bir kitap.