Saka ve Sanrı | Maral Atmaca #kitapyorumu
Sizlere kalemini çok sevdiğim yazarlardan biri olan Maral'ın Saka ve Sanrı kitabının yorumu ile geldim
Öncelikle ilk defa bir kitabın yorumuna, kitaba ait spoiler vermek istemediğim için nasıl başlayacağımı bilmiyorum
Wattpad'de Bige ve Karun ile zaten tanışmıştım ama kitap halinde okumak istediğim için bırakmıştım ve şimdi tekrardan onları okumak çok güzeldi
Karun'a, Bige'ye, Duha'ya (favori karakterlerimden biri) Kadem'e, Kenan'a kısacası karakterlerin hemen hemen hepsine çok çok bayıldım özellikle bazı diyaloglar beni kahkahaya boğdu Bige Efil Saka Kalender sen bir markasın.
Tabii güldüren diyalogların yanında iç parçalayan sahnelerde vardı
Bige'nin barda annesini arayıp ona olayları en başından anlattığı sahneden tutunda, 13 haziran'ı çizdiği o resim defterini Karun'un ağzından okumamıza kadar gözyaşlarımızı tutamayacağımız sahnelerle dolu diyebilirim özellikle eflatun elbise sahnesi gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum paramparça oldum
Kitapta sadece Bige ve Karun'u değil yan karakterleri de gerekli düzeyde okuyoruz ve gerçekten bu çok güzel ben özellikle Duha ve Karun'un sahnelerini okurken ayrı bir eğlendim
Kısacası hem gülüp hem ağlayacağınız kitaplardan bir tanesi diyebilirim. Maral'ın kalemini gerçekten çok seviyorum ve Saka ve Sanrı 'da diğer kitapları gibi çok güzel
Devam kitabını aşırı merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum zaten kitabın sonu öyle bir yerde bitti ki heyecanlanmamak, beklerken çıldırmamak elde değil Wattpad'den okuma perilerimi ısrarla engelliyorum ve devam kitabını heyecanla bekliyorum
Eğer sizler de aşk, komedi, mafya, düşmandan aşka, dostluk, dram ve daha fazlasını seviyorsanız mutlaka alın okuyun hatta okutun
#konusu Maral Atmaca
Bige Saka evlendiği gün sevdiği adamın bir dolandırıcı olduğunu öğrendiğinde işler onun için karmaşık bir hal alır. Sevdiği adam bir başkasının adını, soyadını, kimliğini hatta gerçeğinden ayırt edilemeyen imzasını kullanarak onu bir başkasıyla evlendirmiştir. Son ana kadar bu gerçeği göremeyen Bige, evlilik cüzdanında adı geçen Karun Kalender'i bulmalı ve ondan boşanmalıdır.
Peki, Sanrı lakabıyla bilinen bu adamın Bige ile evlendiğinden haberi var mıydı yoksa bu, ikisine kurulan bir tuzak mıydı?
“KADERİN İŞLEYİŞİ ÇOK FARKLIYDI. BAZEN BEKLEDİĞİNİZ KİŞİ SİZDEN KİLOMETRELERCE UZAKTA, FARKLI BİR ŞEHİRDE, SİZİN ONA GİTMENİZİ BEKLİYOR OLABİLİRDİ."