2025 18. kitabı
Inferno.. Kanto 1 Cehennemin katlarına hoşgeldiniz. Helen Saral, kızıl saçlı, beyaz tenli, çok zeki ve çok başarılı bir cinsel terapist ve ünlü bir yazar. Ondan habersiz işler çeviren kardeşi Alin'in İnferno'da olduğunu öğrendikten sonra oranın kapısına dayandı. Peki İnferno ne ve neresi? İnferno, Dante'nin cehenneminden esinlenerek yapılmış olan dokuz katlı bir haz mekanı. Her bir katta başka bir olay döngüsü olan, sadece ünlü, önemli ve zengin kişilerin içeri alındığı bir yer. İçeri girerken bir belge imzalamaniz şart. Bu mekandan tek bir kelime bile çıkarmayacaginiza dair. Aynı zamanda tüm eşyalarınızi kasaya bırakarak katlara cikabilirsiniz.Her katın konsepti ayrı. Birinci kat Limbo, normal bir gece kulübü konspetine sahip. İkinci kat şehvet katı, üçüncü kat oburluk katı vs olarak sekiz kat uzanıyor. Dokuzuncu kat ise şeytanın yeri. Şeytan ise İnferno'nun yaratıcısı Demir Karadağ.. Helen, kapısına dayandığı İnferno'dan kardeşini çıkarması imkansızdır. Çünkü kurallar gereği bu mümkün değildir. Ancak kendisi çıkabilir. Demir, belki de bu kızıl saçlı kadın için kuralları esnetebilir. Belki de esnetmez. Peki sonrası?? Kaosun başlangıcı. Çok büyük sırlarını ve tehlikenin kapısını aradı, Helen ve Demir. Peki bu sır ve tehlike ne? Orası cehenemde gizli.. Öyle harika, öyle zekice kurgulanmış bir hikaye ki, hayran kalmamak imkansız. Okurken mest oldum. Aklım ve kalbim kitabın içine aktı resmen. Kitabımız yetişkin okurlar içindir. Çünkü tam bir şehvet deposu. Yazarın anlatımına hayran kaldım. Tüylerimi diken diken yaptı çoğu zaman. İki karakterde çok güçlü ve sağlamdı. Tek bir olmayan detay hissedemedim okurken. En kısa zamanda devamı gelmezse kalpten gidebilirim. Bu tarz bir kurguya ilgi duyanlar. Gerçi ilgi duymasaniz bile duyduracak cinste bir kitap. Kesinlikle tavsiyemdir. Net. Net. Net. Alışılmışın dışında bir hikaye okumak çok güzeldi. Ay daha neler söylerim de, büyüsü kaçmasın.
İnferno: Kanto IAsena Nişikli · Pukka Yayınları · 2024631 okunma