2025 69. kitabı
Birçoğunuz artık seriyi çok sevdiğimi biliyor. Bu kitapta ilk 3 kitapta Beni aşırı eğlendiren, o dev gibi vücudun altındaki duygusal kalbine aşık olduran Rus karakterini işlenmişler. Adam Rus! Adı Vlad. Ancak acayip heyecanla başladığım kitap Elena karakterinin bencilce yapısından dolayı sekteye uğradı diyebilirim. Yahu bu adam senin için sahte evlilik yapmış, sana aşık olduğu halde geri durmuş bir adam. Ancak sen o hastaneye düşünce acaba gitsem mi? Yanında kalsam mi? Yok bu benim görevim. Yani hem suçlu hem güçlü. Karının nazından geçilmedi kitapta. Yani şöyle saçını 3 tur dolayıp duvara duvara kafasını vurma isteği bende acayip şiddetliydi. Normalde bu kadar çok kinlenmem aslında karakterleri ama Vlad benim üzümlü kekim bunların hiçbirini hak etmediği için daha çok sinirlenmiş olabilirim. Tamam onun da böyle herhalde duygusallaşması bir yerden sonra sinirimi bozdu. Lakin ekip benim canım kulüp üyelerim. Yine çok ama çok iyilerdi. Zaten bu seriyi kesinlikle onlar ayakta tutuyor diyebilirim. Bence ben kitaba oruçluyken başladığım için hep bu stres! Yoksa ufak tefek şeyler dışında cillop gibi kitaptı. Elena annesini erken yaşta kaybetmiş ve babasını da gazetecilik işinde kurban vermiş bir genç kızdı. Ömrünün birçoğunu Vlad ve ailesiyle geçirmişti. Onun acılar içinde olduğunu fark eden Vlad ona bir teklifte bulundu. Kendisiyle evlenmesini ve Amerika'ya yerleşmesini istedi. Bu anlaşmalı bir evlilikti. Lakin birbirlerini yıllardır tanıdıkları için sorun olmayacağını düşündüler. Amerika'ya geldikten sonra işler hiç de Vlad'ın istediği gibi olmadı. Çünkü Elena gitgide daha çok içine kapanmış ve başka bir şehirde üniversite okuyacağını söylemişti. Vlad bunun ona iyi geleceğini düşünüp kabul etmiş ve ona zaman tanımaya karar vermişti. Oysaki tek istediği onun yanında tutup sımsıkı sarılmaktı. Mezuniyetine yakın Vlad onunla artık gerçek bir evlilik istediğini söyledi ama Elena Rusya'ya geri döneceğini ve ondan boşanmak istediğini söyledi. Sonrasında Vlad çok büyük bir sakatlık geçirdi ve Elena onun yanına taşınmak zorunda kaldı. Devamı ve çok daha fazlası kitabın sayfalarında sizleri bekliyor.
2024 Okuma Raporları
Aşık Erkekler - Söz Ver BanaLyssa Kay Adams · Nemesis Kitap · 2024143 okunma