2024 30. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2024 15:57
*Biri,inancını kaybederse geriye ne kalır? Göğsünden inancı söküp alsan,insandan geriye ne kalır?* Herkese merhaba Bugün sizlere Cihan Çetinkaya Harp Baladı kitabı ile geldim. Binlerce farklı geçmiş tek bir amaç doğrultusunda savaş meydanına yürüyor. Bir yandan geride bıraktıkları hayatları bir yandan da kurmak istedikleri gelecek. Peki bu süreçte İnsandan Geriye Ne Kalır? Büyük emeller için savaş meydanına sürülen kişiden biriydi Halil. Bir yandan savaş sürecini okurken bir yandan da Halil'in iç duygularına ortak oluyoruz. Savaşın duygusal boyutunu hayat, ölüm, dost,vefa,vuslat, özlem,acı vb. birçok duyguyu bizlere çok güzel yansıtan bir kitaptı. Yazardan okuduğum ilk kitaptı ve gerçekten kalemini çok beğendim. Her bir kelime özenle seçilmiş her satırı düşündüren yeri geldiğinde sorgulatan bir kitaptı. Tavsiye ederim Sizler yazarın kalemi ile tanıştınız mı? #Alıntılar *Umuda dokunamazsın ama ona inanırsın. Çünkü inanmaktır,hayatın tek kaidesi ve sebebi.* *Hiçbir sevgi,öfke ya da hüzün kalmaz geriye;insan ölür ve her şey tükenir. Bir ceket ya da birkaç kitap da kalmaz mesela. Yine kalacaksa senin bahsettiğin sütun ayakta kalır. Hakikat veya gerçeğe yaslanan düşünceler kalır; çünkü varlığa dair en yakın delil, düşünmektir.*
Harp BaladıCihan Çetinkaya · Timaş Yayınları · 0151 okunma