2025 44. kitabı
Selamün Aleyküm Bugün sizlere severek okuduğumuz eğitici ve keyifli #kedimorunmaceraları ile geldik... Anlatılan köpeklerin ve onlarla yolları kesişen çocukların gerçek hikayeleri. Hayvan sevgisini , doğa sevgisini, yardım ve dayanışma gibi temel kavramları konu alıyor. Çocukları hayvanlar aleminde maceralara sürükleyen, onların dilinden anlatısı ve gerçek fotoğraflarla zenginleştirilmiş bu hikayeler. Kitap sonlarında verilen çocuklara özel sorular ve alan çok güzel hazırlanmış, okuduğunu anlama -değerlendirme açısından muhteşem bir detay. Keloğlan, Hacivat ile Karagöz, Peri bacaları, Kız kulesi  önemli detayların verilmesi çocuklarda merak duygusuyla , hayal gücünün sonsuzlukların da bir yolculuğa çıkarıyor...  Her anlamda kısacık sayfalara, eğitici ve öğretici yönünün ön planda olduğu , zengin içerikli hikayeler...  1. ve 2. Pelin'in Köpekleri / Kedi Mor Adana'da.  3. İyilik Dili.  Dünyamızda kendisine ihtiyacı olan hayvanlara ve çocuklara yardımcı olmak için bilge ağaç adam tarafından görevlendirilen Kedi Mor,Makemake gezegeninde yaşıyor... Her seferinde yardımcı olmak için gittiği yerlerde yaşadıklarına minik okurlarını davet ediyor...  Kedi Mor ile maceralara hazır mısınız? Ezgi Özcan @ozyurekyayinevi @gulbaharblgin #okudum #okudumbitti #kitapkurdu #kitapyurdu
Kedi Mor’un MaceralarıGülbahar Bilgin · Özyürek Yayınevi · 202015 okunma