2025 29. kitabı
Okunma: 08 Mart 2025 20:48
Yine ben yine ben yine beeeen The World of the Narrows serisi yani nam-ı diğer Fable serisinin üçüncü kitabı geç de olsa okundu. Belli ki serinin devamı Roth ailesi ile devam edecek. Etsin etsin tabi ama keşke ilk olarak Bryn ile başlamasaydık. Yani bir karakter bir takım olaylar silsilesini ne kadar yanlış anlayabilirse o kadar yanlış anlayıp ortalığı karıştırabilir. Ezra'nın yerinde olsam onu asla affetmezdim asla! ama işte ben kimim ki benim sözüm dinlensin Bryn Roth onsekiz yaşına bastığında dayısından Bastian'a aile evine geri dönmesi için bir mektup alır. Henrik ailenin başında olan kişi ve o ne derse herkes onu yapıyor. Diğer her bir aile üyelerinin bir görevi var. Bryn'da ailede söz sahibi olabilmek için birkaç görev üstlenir ama bu görevler o kadar da kolay değil. Öte yandan aile ile kan bağı olmayan ama Hanrik'in sağ kolu olan Ezra'yı okuyoruz. Kendisi tam bir pırlanta - gerçek anlamda! Mücevher ustası olan Ezra Henrik için başarıya giden yolda çok önemli biri. Ezra'nın ise çok daha başka planları ve hayalleri var. Epeydir de bu planları hayata geçirmek için çabalıyor ama ta ki kızımız Bryn gereksizce burnunu sokana kadar. Açıkcası ben Ezra'yı da Bryn'ı da sevmedim. Bu kitabı neden aldım hadi aldım neden okudum onuda bilmiyorum. Bildiğim tek şey Saint'i okumak istediğim. Sanırım beklenen gün gelecekse mecbur bu kitapları okuyup vuslata ereceğiz. Neyseki bu kitap ve sonrası ilk kitaptan epey bağımsız O vakte kadar Fable ve Efsane'yi alın OKUYUN ve OKUTUN Ama bu kitabı bence almayın OKUMAYIN ve OKUTMAYIN KitapRüyasından Sevgilerle
Son MirasAdrienne Young · Yabancı Yayınları · 202433 okunma