#Okudum #Bitti
Kitap Adı : Kadın Orgazmı
Yazar Adı : Dr. Selcen Bahadır
Sayfa Sayısı : 205
Kitap Notu : 10 / 6.6
Kitap Yorumum :
Okudum, Bitti! | Kadın Orgazmı - Dr. Selcen Bahadır
"Bu kitap sadece klitorisi olanlara değil, klitorisi tanımak isteyenlere de!" diyor ve cinselliği cinsiyet kimliklerinden bağımsız bir şekilde ele alıyor. Peki, gerçekten bir devrim mi yaratıyor?
Öncelikle şunu kabul edelim: Kadın cinselliği üzerine konuşmak hâlâ birçok çevrede tabu. O yüzden böyle bir kitabın varlığı bile kıymetli. Dr. Selcen Bahadır, kadın orgazmını bilimsel bir çerçevede ama herkesin anlayabileceği bir dille anlatmaya çalışıyor. Orgazmın püf noktalarından mastürbasyonun önemine, seks oyuncaklarından cinsel hazza kadar pek çok konuya değiniyor.
Ancak... (Evet, bir ancak var!) Kitap boyunca aynı bilgilerin tekrar tekrar sunulması bir noktadan sonra sıkıcı bir hâl alabiliyor. Daha derinlemesine analizler ve yeni perspektifler eklenebilirdi. Bu nedenle 10 üzerinden 6.6 veriyorum.
Kadın cinselliğini keşfetmek ve bu konuda farkındalık kazanmak isteyenler için güzel bir başlangıç kitabı olabilir. Ama "Vay be, hayatım değişti!" dedirtecek türden mi? İşte orası tartışmalı.
Okuyanlar ne düşünüyor? Yorumlara bekliyorum!
#OkudumBitti #KadınOrgazmı #CinselSağlık #BilgiGüçtür #KitapTavsiyesi #TabularıYıkıyoruz #OkumakÖzgürleştirir #drselcenbahadır @drselcenbahadir
Selcen BahadırKadın Orgazmı