2025 7. kitabı
P.c. Cast, Krıstın Cast -Felaketler ️Harika bir seri başlangıcı olmuş. Ancak bu anne kız olan yazarları daha önce okuduğum için bu kitabı diğer serilerine göre sönük kaldığını belirtmem gerekir. Kalemleri harika zaten. Okurken kendimi olaylar içine dahil edebiliyorum. Konusu da ilgimi çekti. Konusundan kısaca şöyle bahsedeyim. Bir profesör laboratuvarda çocukların genlerini değiştirerek birer güç kazanmasını sağlıyor. İlk yaptığı Esas Dörtlü haricinde 4 çift daha yapmış. Bu sefer birbirlerini tamamlayacak şekilde (anladığım kadarıyla aşık olacak şekilde) eşleştirmiş. Hava, su, ateş, toprak elementinin gücüne sahip olmaları bu hikayeyi ilginç kılıyor. Esas dörtlünün kusurlu olması profesörü durdurmuyor olacak ki 8 çocukta daha deneylerini devam ettirmiş. Serinin ilk kitabı olmasına rağmen olaylar hızlıca geçti sanki. Diğer kitaba ne kaldı bilemiyor insan. Ateş ve Toprak çiftini göreceğiz gibi geliyor bana. Kitap 2022 de basılmış. Serinin devamı gelmeyecek gibi görünüyor. Bu da beni üzdü açıkçası. Epsilon Yayınevi seri devam edecek değil mi? Bir umut devam edeceğini düşünmek istiyorum
FelaketlerKristin Cast · Epsilon Yayınevi · 202229 okunma