2025 21. kitabı
Güzel ve Çirkin, iyi ile kötü sevmeyi bilenle hiç sevilmemiş olan hepiniz bu hikayeyi hoş geldiniz. Bu hikaye mi kibrin ,paranın ,kalabalığın ,kalbi kararmani olduğu bunlara bakarak insanları değerlendirmemek gerektiğini asıl güzelliğin yürekte olduğunu keşfedeceğiniz bir hikaye bırakacağım size..Adar babası gibi siyaset bilimine önem veren Hatta onun yolundan gitmeyi hedefleyen paralı pullu, yakışıklılığı ile çevresi geniş olan delikanlı bir çocuktur. E tabii o kadar paranın pulun içinde bir Dağları olmasın mı arkadaşlarıyla kendi Dağına kamp yapmaya gider kimi yolda pes eder kimi yarı yolda pes eder. Adar inatla Dağın tepesine çıkar size o manzarayı göstereceğim bunu gördükten sonra başka bir şey istemeyeceksiniz der. Adar dağın zirvesine çıkar kampını yapar aşağıya inerken elin üzerine küçük bir sivilce gibi bir şey oluşur .işte Ondan o sivilceden sonra Adar'ın hayatı tamamen değişir. Çünkü artık o bir sivilce değildir o tüm vücudunu kaplayan içinden irin Akan ve günlerce ona eziyet eden yaralara dönüşmüştür Artık kimse onu çevresinde istemiyordur .Herkes ona vebalı diye bakıyordu.Babası da onu kendi dağlarının oradaki Gül köşküne Herkesten uzak olsun ayaklarımızın altında dolanmasın diye gönderir. Salih Efendi şehirden dönerken çok yağmur yağar ve yolunu kaybeder. Adar'ın köşkünde misafir olur sabah uyandığında kızının kendini merak ettiğini artık gitmesi gerektiğini düşünür. Tabii kaç gündür haber vermediği için kızının kendisine kızgın olduğunu biliyordur. Tam Bahçeden çıkarken Adar'ın iyileşmesi için yapılan kremler de kullanılan güllerden birini kopartır .Adar bunu görür ve ona hırsız bunun bedelini ödeyeceksin der.Salih Efendi'nin Geçmişi de çok temiz değildir. Kızını korumaya ihtiyacı vardır ve Adar'ın yanında kendisi yerine kızının çalışmasını teklif eder işte Ezheran ile Adar hikayesi şimdi başlıyor.Ezheran insanlara kalp gözü ile bakmayı öğretir. Güzeli herkes sever çirkini sevebiliyor musun?Okuyucunun kıymetini bilmesi gereken hikayeyi sizlere bırakıyorum.Insanlarin kalbini gördüğünüz günler hayatınızdan eksik olmasın.
2025 Okuma Raporları
EzheranÇiğdem Kılınç · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202437 okunma