Canavar Denizi
2025 6. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2025 00:00
Serinin ikinci kitabı olduğu için eğer ilk kitabı okumadıysanız spoiler içerir! #KİTAPYORUMUM İlk kitaptan sonra annesinin evine dönen Percy diğer yıllara kıyasla daha sakin bir okul yılı geçirmiş, yıl boyu okuldan atılmamayı başarmıştı. Annesi içinde hayat oldukça güzel ve sakin ilerliyordu. Amaaaa melezin yüzü gülür mü? Gülmeeeezzz Tam okulların kapanmasına az kalmışken ve Percy melez kampına gidip arkadaşlarını göreceğinin hayallerini kurarken gelen haber ve gerçekleşen yakantop oyunu ile onu hiç de hoş bir yazın beklediğini gösteriyor. Hele ki esnada ailesi yanında olması gereken tandık bir yüz görünmüşse. Kampa gitmesine bir kaç gün kalan Percy annesinin ona bu yıl kampa gitmesen daha iyi olur demesi ile kafasında tehlike çanları çalan Percy kampa gittiğinde çok büyük bir sorunun ortasında olduğunu fark eder. Her gece aynı rüyaları görmesi ve rüyasında da sürekli en yakın arkadaşının ondan yardım istiyor oluşu da Percy'e hiç yardımcı olmuyordur. Tüm bu olanlar sonunda kamp ve yakın arkadaşının kaderi Percy'nin elinde gibi görünüyor. İlk kitapta oldu gibi yine bayıla bayıla okuduğum ve aşırı sevdiğim bir kitap oldu. Yunan mitolojisinde ki varlıkları hala daha sevmiyorum ve asla mantıklı hareketler yaptıklarını düşünmüyorum ama onları çıkartırsak asırı sevdiğim bir kitap oldu. Yazarın kalemine sağlık .
2025 Okuma Raporları
Canavarlar DeniziRick Riordan · Doğan Egmont Yayıncılık · 20177bin okunma