Hayatını inşa ederken; harcına biraz hüzün, biraz mutluluk ve çokça umut katan herkese...
İkinci kez okuduğum bir kitap oldu Neşesi Yeter. Bu kez okuduğumda daha farklı hissettim. Bazı cümleleri daha iyi idrak edebildim. Belki de yıllar sonra tekrar yine okurum. Çünkü hayata dair unutulmaz nasihatleri var İrem Yaşar'ın okuyucularına.
Kitap adı ile müsemma. Beş bölümden oluşuyor. İlk bölümde hayatından bahsetmiş. İkinci bölümde mesleki hayatından anlatmış. Mesleğini nasıl seçtiği ve nasıl bir bakışla gözlemdigini anlatmış. Üçüncü bölüm evlilik hayatından bilgiler vermiş. Evliliğe nasıl bir bakışı olduğunu anlatmış. Dördüncü bölümde annelik ve çocuk yetiştirmek üzerine ele almış. Ve beşinci bölümde ise sade yaşam ve sadelik üzerinden bahsedilen bir bölüm olmuş.
Kitabı okurken kendiniz ve hayatınız için bilgiler vermiş çok kıymetli yazarımız. Hatta kitabı okumaya başladığım gün çok sürmez iki güne bitiririm demiştim. Ama öyle kolay değilmiş bitirmek. Çünkü kitabı okurken altını çizdiğim cümleler de okumama eşlik etti.
Ben en çok İrem Yaşar'ın hayata bakış açısını çok sevdim. Ve bunu kitabı okurken hissettim. Allah kendisinden razı olsun. Böyle bir kitap ile bizleri buluşturduğu için.
Neşesi Yeterİrem Yaşar · Cezve Kitap · 2020705 okunma