Herkese merhaba! Bugün meşhur Culpa Mia filminin kitabıyla karşınızdayım.
17 yaşında, lise son sınıf öğrencisi olan Noah, annesinin yeni eşinin Los Angeles’taki malikanesine taşınmak zorunda kalır. Erkek arkadaşını, arkadaşlarını, okulunu bırakmak zorunda olduğu için oldukça üzgündür. Annesinin eşi William’ın oğlu Nicholas ile tanıştıkları ilk andan beri birbirlerinden nefret ederler. Ancak bunun değişeceğini bilmiyorlardır.
Açıkçası ilk olarak filmi izlediğimden midir bilinmez, filmi kitaptan daha çok beğendim. Kitap da film gibi sürükleyiciydi. Ancak özellikle filmdeki araba sahnesini kitapta görememek beni hem şaşırttı hem de üzdü çünkü en okumak istediğim yer orasıydı. Klasik ve toksik bir hikaye olsa da bence işin içine Noah’nın geçmişi girince daha sürükleyici bir hal aldı. Noah’nın başına gelenleri daha detaylı öğrenmiş oldum. Nick’le olan ilişkileri hem hoşuma gitti hem de beni çıldırttı. Aşırı merak ettiğim bu kitap gerçekten hoşuma gitti ve elimden düşüremedim. Sadece bazı sahnelerin farklı olması beni şaşırttı. Umarım bu çift için güzel bir son okuruz ve izleriz. Çerezlik bir kitap arıyorsanız okumanızı tavsiye ederim