Gerçekten Thomas abimizin yeni serisi çok sevdim. Ama tabii #malamander serisinin yeri hep ayrı olacak. Seriyi özlesem de iyi ki Dan karakterini yaratmış diyorum. Yoksa yazarın çılgın hayal dünyasını okumamak eksik hissettirirdi.
Bu serisi de 10 yaş üzeri herkesin okuyacağı türden. Bilirsiniz bazı bıcırıklar korku seviyor. Onlara göre #korku bize göre #fantastik #paranormal bu tür. Ama emin olun çok keyif alacaklar bu macera dan ve pekçok soru soracaklar size. Bence birlikte okumanın faydası var. Siz de sorular sorup hem hayal dünyaların desteklemeye hem düşünmeye teşvik etmeye hem de özgüvenli tazelemeye sebep olabilirsiniz.
Evet, bu yüzden I love Thomas Taylor hikayelerine ve çizimlere bayılıyorum.
Bu hikayede hayaletleri görebilen Dan'i Londra'nın en yüksek noktasında kimsenin cesaret edemeyeceği bir görev bekliyor. Ancak herkesin bilmesi gereken bir şey var ki Dan hayaletlerin bile çekindiği bir varlıkla karşı karşıya!
Dan ve hayalet dostu Simon, Buzdan Piramit'in içinde dönen paranormal olayların peşine düşer. İkilimiz bu kez yalnız değil, ekipleri büyür ve Küçük Stacey ile gizemli Venn Specter da bu macerada onların yanına dahil olur. Ancak hayaletleri avlamaya çalışan bir düzenbazın varlığı, işleri daha da karmaşık hale getirir.
Bu maceraya ortak olun millet!
Epope dehşet ve ibretle tavsiye eder!