2025 2. kitabı
Öncelikle ufak bir uyarı yapayım. Emir Feza Dağlı gerçek değildir, kurgusal karakterdir. İlkim ve Emir Feza üniversite yıllarında deli dolu bir aşk yaşarken bir sebepten dolayı İlkim, Emir Feza'yı terk ediyor. 6 yılın ardından İlkim mezun olduğu üniversitede akademisyen olmuş, Emir Feza ise başarılı bir avukat olmuştur. Üniversitedeki hocalarının yürüteceği bir projede ikisinin de yer alması ile 6 yılın ardından ilk kez karşılaşıyorlar. Biz bu andan itibaren okumaya başlıyoruz. İlerleyen sayfalarda elbette geçmişe gidiliyor. Açıkçası kitap boyunca İlkim'in beni delirttiğini söylemeliyim. "Bu adamı nasıl terk ettin, neden terk ettin be kadın?" diye diye okudum resmen. Gerçi bir yerden sonra tahmin edilebilir oldu. İlkim zaman zaman sinirlerimi bozsa da genel olarak iki ana karakteri de sevdim. Hele ki Emir Feza favori kurgusal karakterlerim arasına girdi bile. O kadar nahif, o kadar sevgi dolu bir adamdı ki... Ve elbette Seçil! Sen mükemmel bir arkadaşsın. Her insan, hayatında Seçil gibi bir arkadaş ister. İster istemez yakın arkadaşlarımı Seçil'le karşılaştırmaya başladım desem abartmış olmam. Kısacası bu kitabı severek okudum ve 2. kitabını merak ediyorum. En kısa sürede onu da okuyacağım. Son olarak, neden gerçek değilsin Emir Feza?
Edebiyat & Roman
Acı Çikolata 1Damla Akbulut · Pukka Yayınları · 2023345 okunma