···Okunma: 15 Mart 2025 12:51 "Sonuçta hayattaki en önemli şey bu değil mi? Seçtiğin kişi tarafından gerçek anlamda tanınıp sevilmek?"
Herkese merhaba. Bugün uzun zaman sonra beni ağlatan bir kitapla geldim. Hızlıca kitabın konusundan daha sonra da kitapla ilgili düşüncelerimden bahsetmek istiyorum.
Kitabın konusu: Maggie Dawes onlarca ülke gezmiş ünlü bir seyehat fotoğrafçısıdır. New York'ta bir galeri işlemekte ve dünyayı dolaşarak fotoğraflar çekmektedir. Ancak daha sonra Maggie'ye dördüncü evre melanom kanseri teşhisi konulur ve ömrünün son aylarında olduğunu öğrenir. Bu esnada galeride çalışmaya başlayan Mark ile yakınlaşan Maggie ona yıllar önce yaşadığı bir aşk macerasını anlatmaya karar verir.
Kitap hakkındaki hislerime gelecek olursam, uzun zamandır böyle ters köşe olduğum bir kitap okumamıştım. Kitabın özellikle son bölümleri beni çok etkiledi ve göz yaşlarımı tutamadım. Spoiler vermek istemediğim için daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Mutlaka okumanızı tavsiye ettiğim bir kitap. Mendilinizi hazırlamayı unutmayın çünkü duygusal olarak çok etkileneceksiniz. Benden bugünlük bu kadar kitapla kalın.