2025 7. kitabı
Okunma: 15 Mart 2025 00:00
Klasik okuma serivenimi çok kısa bir şekilde bitireceğim bir noktaya geldiğim kitap. Başlarında bilinç akışı tekniğini kusursuza yakın bir şekilde bizlere aktaran edebi yönden de dolu dolu olan bu kitap. İlerleyen kısımda karakterin yine aynı şekilde düşüncelerini ve yaşadığı olaylara karşı tepkilerini aktarıyor. Fakat bir yerden sonra(2.bölümden itibaren) olayların gelişmesi ve sürekli tekrara düşen bir dil ile konudan koparıyor. bağlantıyı ararken hikayeden kopuyordum. ve bitişine yakın yaklaşık 40-60 sayfalık kısımda neredeyse işaretleme yapamayacak kadar boş geçen bölümler oldu. bitirmek için acı çektim ve bitirdim. Saygısızlık etmemek için daha detaya inmeyeceğim. tavsiye etmeyeceğim bir kitap. Bilinç akışı tekniğinin muhteşem anlatmasa asla bu puanı da vermezdim.(çok samimi olmadığın bir insanın saçma birkaç anısını dinlemek gibi boş hissttirdi.) Eyüpcan TİMUR Yeraltından Notlar Fyodor Dostoyevski
Yeraltından NotlarFyodor Dostoyevski · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025159,5bin okunma