Telsa 369 kitap yorumu
2025 17. kitabı
Okunma: 02 Mart 2025 00:00
Bugün çok güzel bir araştırma bilim kurgu kitabının yorumu ile geldim. Kitabımız 126 sayfa ve dili çok akıcı bence çok kısa süre içerisinde okuyup bitirdim. Elimden bıraktığım an devamını merak ettim diyebilirim. Kitabımız dünyada yaşanan bazı gariplikler sonucu dünyanın tehlikeye girmesi ile başlıyor. Başrolümüz olan Marcus ise Profesör'ü tarafından bir araştırmaya gönderiliyor. Marcus çok zeki araştırmayı seven bir kişiliğe sahip olduğundan bu araştırmaya gitmeyi kabul ediyor. Önce Antartikaya sonra yağmur ormanlarına gidiyor ve her gittiği yerde dünyanın durumu hakkında kötü şeyler fark ediyor. Hatta Afrika ve Hindistan gibi ülkelere de gitmesi araştırma için gerekliydi ama Antartika ve yağmur ormanlarından sonra gidemiyor. Oralarda kaldığı süre boyunca ise gökyüzü ile ilgili de araştırmalar yapıyor ve bu sonrasından çok işine, hatta herkesin işine yarıyor. Okurken çok keyif aldım ve devamına da hemen başladım. Sürekli bir araştırma ile okudum ben de çünkü kitapta yazılan bazı şeyler insanı merakta bırakıyor gerçekten. Okumak isteyenler varsa önerebilirim.
Tesla 369Selçuk Ferit Dereli · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202318 okunma