Tesla 369
Merhabalar bugün harika bir kitap önerisiyle geldim. Yazar selcukferitdereli nin kalemiyle tanıştığım eser Tesla 369 eserini film tadında; gerilim, aksiyon ve merakla okuduğum, akıcı bir kurgusu olan bir kitap. Kitap bir yandan sorgulatıp düşündürüyor bizleri.
Her gün bir doğa olayıyla karşılaşıyoruz peki ya bunun nedeni bütün gezenlerin yok olma süreciyse?
Dünya da bir tarafta kötü olaylar olurken , diğer tarafta herşey yolundaymış gibi nasıl eğlenip hayatlarına devam ediyorlar acaba .
Astronomi ve Uzay bilimlerinde doktora öğrenci Marcus , profesör William' ın ona verdiği proje kapsamında 2 yıl boyunca; Antarktika, Tropikal yağmur ormanlarının bulunduğu orta ve güney Amerika, batı ve orta Afrika, batı Hindistan , güneydoğu Asya, yeni Gine adası ve Avustralya bölgelerinde araştırma yapıyor.
Araştırma sırasında Marcus' la birlikte bizde gezip , onun tanık olduğu olaylara, endişelerine , korkularına eşlik ediyoruz.
Araştırma sırasında dikkatini başka bir konu çeker onunla ilgili araştırma yapar bir yandan da .Gittikçe endişeleri artar tahmini doğru çıkarsa büyük bir felaket onu bekliyor olacak. Ve evet Marcus endişelerinde haklıydı korktuğu şey doğru çıktı. Ben fazla spoi vermeyeyim siz mutlaka okuyun, şiddetle tavsiye ederim beğeneceğinize eminim
Marcus' un araştırma yaptığı konu neydi sizce?
NASA, Marcus ,dünyadaki bütün profesörler ve bilim insanları neden acil şekilde toplandılar sizce?
Bütün soruların cevabı kitapta mutlaka okuyup öğrenin derim.
Tesla 369 un görevi nedir sizce?
Ben büyük keyifle okudum ve yazarımızın kalemine yüreğine sağlık, okuyucuları bol olsun inşallah