2025 9. kitabı
Herkese iyi akşamlar canlar. Öykü kitaplarını sever msiniz? Eğer seviyorum derseniz bu öneri sizler için. @parmakitap yazar @aysusevtekin.sanat kaleme almış olduğu Aşkımın Güneyinde içinde farklı Özgün, Derin, Irmak, Ada, Ece 'nin anlatmış olduğu, bizlere bütün duyguların acı, hüzün, mutluluk, sevinç, umut ve çaresizlik hepsini tattırdıkları bir kitap. Okudukça içinden kendinizin hikayesini benzettiğiniz yaşanmışlıklar çıkacak. Ben en çok da sürekli ölümlerle imtihan olan Derin ile empati kurdum. Babamı kaybettiğim için, her satırda boğazım düğümlendi benim kitapta en çok beğendiğim başka bir konu ise ne olursa olsun karakterlerin sonunda umutlarını kaybetmemeleri ve ayağa kalkmalarıydı. Eğer ki umudunuzu yitirdiğiniz noktadaysanız Aşkımın Güneyinde tam da sizlerlik . Alıntılarla sizi baş başa bırakıyorum. "Ben ise hayatın şu yerinden onun bir 'hadi' demesiyle sıçrayıp nefes alacağım. Hayat benzerliklerin kimine yaşam kimine ölüm vermesiyle anlamlı belki de. Önemli olan gerçekten nefes alıp yaşadığımızı hissettiğimiz yerlerde gezinmek aslında." "Hayatın akışı gibi dedi kendi kendine. Çırpınmak da var, keskin virajlarda yolun aynı sağlamlıkla devam etmek için, virajı atlatmak için esneklikle eğimler de sonra tüm gücün ve inancınla, dinginlikle, denge de devam etmek de var." "Çok yalnız hissedip nefes almakta zorlandığım zamanlar atıyorum kendimi bir yerlere, sığınaklarıma tek başıma çekiliyorum. Bazen bir çay bahçesi, bazen deniz kenarı, bazen İstanbul dışına. Yalnız hissetmesem ne işim var oralarda tek başıma?
Aşkımın GüneyindeAysu Sevtekin · Parma Kitap · 202517 okunma
··1 alıntı·