Yüz YüzeYeşim Yörük
Merhaba arkadaşlar
Toplam dört #polisiyeöykü den oluşan #novella tarzında kaleme alınan eseri okumaya bir başladım bi de baktım bitivermiş.Polisiye eserlerde #mizaha yer verilmesi beni mutlu ediyor.Tam gerildiğim anda yazarımızın zekice yazdığı kurguda ki mizahi dokunuşlar bana ayrı bir keyif veriyor.Kalemini hayran olduğum yazarımızın tüm eserlerini okumus olmanın mutluluğuyla gelelim yorumuma arkadaşlar
Can Çıkar Huy Çıkmaz öyküsünde,Cinayet Büronun çapkınlığıyla nam salmış olan Başkomiser Enver iyle yardımcısı Tarık,ard ardına işlenen iki kadın cinayetini çözerken yaşadıklarını büyük okurken,yazarımızın o muazzam nüktedan kalemi sayesinde cok keyif aldım.
Okurken bolca da Tarık a sabırlar diledim.Enver evlat olsa eldivenle bile sevmezdimTarık iyi bile katlandı derken Tarık ı ateşin ortasından çekip almasıyla gönüllerde taht kurdu Başkomiserim
Kitaba ismini veren Yüz yüze öyküsünde ise yaşadıklarını,yaşayamadıklarını,eksikliğinin,öfkesinin sebebi olarak gördüğü ikizinden intikam alan Hülya nın yaptıkları kan dondurucuydu.Başkomiser Vedat ve ekibi eşliğinde bu öyküyü uzun soluklu bir roman olarak okumayı cok isterim arkadaşlar.
#alkarısı hikayesi benim tüylerimi diken diken yapan hatta korkudan cok gerildiğim #gotik bir kurguydu
#yılanhikayesi nde yeniden Baskomiser Enver ve yardımcısı Tarık ile karşılaşmaktan mutlu oldum arkadaşlar ama Müncibe yengenin yerinde olmak istemezdim adam hiç uslanmıyor ya bir zamanlar dansöz Melahat icin yanan adam bu seferde Şehrazat isimli bir dansöze yangındı..
Kriminolog Seher in de dediği gibi Tarık ile Enver kesinlikle Cinayet Büro nun o cok meşhur çizgi film karekterleri olan Tom ve Jerry gibiydiler
Hic bitmesin dediğim eseri bitirmiş olmanın hüznüyle ısrarla #tavsiyeediyorum #okuyunokutun der susarım
@yesimyoruk_ Leyla Şeker @herdemkitapyayin #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #leylanınkitapütopyası Leyla Şeker
Yüz YüzeYeşim Yörük · Herdem Kitap · 202551 okunma